Začínáme: Pošta

Ve článku si ukážeme, kde poštu v Evoliu najít, co vše s ní lze dělat a jaké účty jsme si nastavili pro přijímaní a odesílání pošty.

Kateřina Albrechtová avatar
Autor: Kateřina Albrechtová
Aktualizováno před více než týdnem

Do pošty se dostanete přes hlavní menu. V tuto chvíli v Evoliu najdete i starou verzi pošty, my si však ukážeme, jak pracovat s novou aktualizovanou verzí. K té se dostanete skrze tlačítko Pošta - nová.

V levém sloupci dole naleznete vlastníky s účty založenými při prvotním nastavení Evolia. Vlastníci si mohou Evolio propojit se svým emailem, datovkou či listinnou poštou, a pracovat tak efektivně se svými kolegy v jedné podatelně.

K jednotlivým účtům se přiřazují datové zprávy, emaily a listinná pošta. Všechna pošta vlastníka v rámci jednoho druhu je roztříděna v každém řádku na daný typ.

Přidání nových účtů nebo jejich správu provedete v podatelně pomocí Přidat nebo upravit účet.

Poté lze účty upravovat samostatně kliknutím na tři tečky, které se zobrazí na konci řádku za jménem po najetí myší.

Po úspěšném přidání nebo úpravě všech účtů stáhnete zprávy do Evolia pomocí modrého tlačítka Přijmout a Odeslat. Toto tlačítko slouží taktéž pro odesílání zpráv. V menu si můžete zvolit, jestli chcete stáhnout nebo odeslat datové zprávy hromadně, nebo zvlášť pro jeden účet. Emaily se dají stahovat a odesílat pouze hromadně.

Vlevo se nachází oranžové tlačítko + Nový, skrze které můžete následně vytvářet nové emaily, datovky nebo zapisovat listinnou poštu.

Poté už můžete s poštou začít pracovat, dozvědět se víc informací o tom, jak přijímat a odesílat zprávy a také je ručně přiřadit uživateli k vyřízení.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Dostali jste odpověď na svou otázku?