Úpravy profilu uživatele

V profilu naleznete základní údaje o účtu, nastavení upozornění, změnu hesla a několik dalších funkcí.

Kateřina Albrechtová avatar
Autor: Kateřina Albrechtová
Aktualizováno před více než týdnem

Profil uživatele je nezbytnou součástí Evolia. Je umístěn v pravém horním rohu u Vašeho jména.

Základní údaje

Po rozkliknutí profilu se budete nacházet na první záložce Základní údaje, kde je možné upravit jméno, funkci uživatele, telefon, profilový obrázek a podpis emailu. Emailový podpis si můžete nastavit jaký chcete nebo pokud již emailový podpis používáte stačí jej zkopírovat a vložit do pole Podpis emailu. Text zůstane v původním formátování i s odkazy, ale bez obrázku.

V případě, že chcete aby Váš podpis obsahoval obrázek můžete ho vložit pomocí spodní lišty. Ve spodní liště Podpisu emailu najdete symbol obrázku (2. řádek, 2. ikona zleva), který Vám otevře okno, kde si vyberete soubor obrázku ze svého počítače. Následně můžete upravit velikost obrázku tažením z jakéhokoliv rohu.

V případě, že potřebujete změnit Vaše heslo, můžete v profilu uživatele požádat o změnu hesla, což provedete kliknutím na tlačítko Změnit heslo. Po kliknutí na tlačítko se automaticky na Váš email odešle žádost o změnu hesla.

Nastavení profilového obrázku funguje stejně jako přidávání obrázku do Podpisu emailu. Kliknete na obrázek malé tužky nacházející se vlevo nahoře. Po kliknutí se Vám otevře okno, kde vyberete soubor obrázku z počítače. Po vybrání obrázku se Vám změní Váš profilový obrázek a jste hotovi.

Oznámení/Notifikace

V druhé záložce Oznámení/Notifikace jsou na výběr čtyři oznámení, pro které je možné si nastavit emailovou notifikaci. Pokud bude Vašemu účtu přiřazená jedna z těchto činností, přijde Vám o tom oznámení na email.

Nastavení

V poslední záložce Nastavení naleznete jedinečný odkaz pro kalendář, kterým můžete přenést úkoly z Evolia do dalších kalendářů. Podrobný návod naleznete v článku věnovaném exportu úkolů z Evolia.

Níže je nastavení způsobu otevírání souborů uložených v Evoliu. Pokud máte nainstalovánu aplikaci Evolio Synchronizer, doporučujeme zvolit stejnojmennou variantu z výběru a nemusíte tak složitě stahovat a nahrávat soubory do Evolia.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY



Dostali jste odpověď na svou otázku?