Ano můžete a jde to dokonce jen na pár kliknutí. Pokud chcete úkol, který jste vytvořili nebo vám byl přidělen přesunout na jiného zaměstnance, klikněte na něj v seznamu úkolů. V okně kliknete na jméno nahoře a vyberte nového uživatele, jemuž chcete úkol předat.


Úkoly nemusíte přiřadit konkrétnímu uživateli, ale můžete vybrat skupinu, ve které je uživatelů více!


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Našli jste odpověď?