Všechny sbírky
Automatizace
Historie automatizace
Historie automatizace

Jak poznat úspěšnou automatizaci a nalézt chybu v té neúspěšné

Kateřina Albrechtová avatar
Autor: Kateřina Albrechtová
Aktualizováno před více než týdnem

V tomto článku si popíšeme možné stavy automatizací. Pokud však nevíte, jak automatizaci vytvořit, vraťte se na tento článek.

Diagram

Pokud chcete zobrazit diagram automatizace, ve kterém je viditelný postup automatizace i její chyby, klikněte na její název v seznamu.

V diagramu je možné vidět 3 různé typy stavů:

Zelené - značí úspěšné spuštění

Modré - značí probíhající automatizace

Červené - značí automatizaci, ve které se naskytla chyba

Pozor: pokud automatizaci upravíte, její historie se nezmění a při prohlížení předchozí automatizace uvidíte diagram, který byl aktuální v daném čase.

Zobrazení celkové historie

Celkový náhled na historii můžete vidět přímo v záložce Historie. Zde si můžete, podobně jako v Evoliu, vyfiltrovat určité období a při kliknutím na záhlaví sloupce seřadit sloupce vzestupně nebo sestupně.

Řešení chyb

Může se stát, že automatizace skončí chybou. V diagramu lze vidět jak automatizace postupovala. U kroku, ve kterém se stala chyba naleznete symbol oranžového i, následující kroky (které neproběhly) jsou zešedlé.

Po kliknutí na oranžové i se Vám zobrazí chybová hláška, ve které je možné najít příčinu problému. Pokud si s hláškou sami nevíte rady, kontaktujte naši podporu, my Vám chybu přeložíme a navrhneme možná řešení.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Dostali jste odpověď na svou otázku?