Sledování Obchodního rejstříku v Evoliu

Celý postup nastavení Obchodního rejstříku, tak aby Vám přišla notifikace emailem

Kateřina Albrechtová avatar
Autor: Kateřina Albrechtová
Aktualizováno před více než týdnem

Evolio umí uživatelům hlídat změny v Obchodním rejstříku, do kterého se zapisují zákonem stanovené údaje o podnikatelích, jako je např. název, sídlo, předmět podnikání nebo společníci. Na tyto změny upozorňuje v podobě vygenerovaného úkolu i s proklikem na webové stránky OR a také umí zaslat notifikaci emailem.

Nastavení integrace Obchodního rejstříku

Přejděte do Nastavení, kde v dolní části naleznete Integrace. V Integracích je Kontrola Obchodního rejstříku jako poslední položka. Integraci aktivujete jedním kliknutím.

V nastavení obchodního rejstříku, nejdříve zvolíte, kterým osobám se bude upozornění automaticky generovat. Pokud máte v Evoliu případy mohou to být osoby na pozici Vyřizuje nebo Zodpovídá. V případě, že Evolio máte pouze pro sledování tohoto rejstříku, vyberete u položky Pro tyto uživatele konkrétní uživatele.

Dále si určíte v části Oznámení pro obchodní rejstřík generovat pro které změny v rejstříku si přejete být upozorněni.

Hlídání změn pomocí úkolů

Pokud dojde ke změně v obchodním rejstříku, Evolio automaticky vygeneruje oznámení v podobě úkolu uživatelům, pro které jsou oznámení nastavena. V názvu úkolu vidíte, čeho se změna týká a v popisu úkolu najdete proklik přímo na změnu v obchodním rejstříku.

Nastavení notifikací emailem

Přesuňte se do Profilu uživatele, který je umístěn v pravém horním rohu u Vašeho jména. Na záložce Oznámení/Notifikace povolte oznámení emailem pro Nový úkol.

Toto nastavení si musí každý uživatel povolit sám!

Dostali jste odpověď na svou otázku?