Úvod do Evolio Power Reporting
Kateřina Albrechtová avatar
Autor: Kateřina Albrechtová
Aktualizováno před více než týdnem

Evolio Power Reporting je velmi užitečný nástroj, který umožňuje jednoduše zobrazovat přehledy a statistiky dat Evolia. Můžete si v něm zobrazit například seznam vykázané práce za daný měsíc, přehled pohledávek seskupených dle věřitele nebo třeba seznam všech osob z Vaší databáze v insolvenci.


Další zajímavou funkcí, kterou Evolio Power Reporting nabízí jsou hromadné funkce. Můžete například hromadně vygenerovat předžalobní výzvy (včetně odeslání), přidělit spisy novému zaměstnanci nebo hromadně dělat úpravy ve vykázané práci. K tomu všemu můžete jakýkoliv výstup jednoduše vyexportovat do Excelu.


Jak získat aplikaci Evolio Power Reporting

Evolio Power Reporting je desktop aplikace určená pro operační systém Windows. Ke stažení je k dispozici na této stránce.


První seznámení s aplikací

Po úspěšné instalaci najdete ikonu Evolio Power Reporting na ploše svého počítače. Uživatelské jméno a heslo je stejné jako při přihlášení do Evolia, pouze napoprvé musíte zadat také Adresu. To je URL adresa, kterou zadáváte do vrchního řádku prohlížeče, musí být v této podobě: https://VašeDoména.evolio.cz/.

Upozornění: Jakékoliv další znaky za lomítkem na konci znemožní přihlášení.


Následně se už dostanete k přehledu všech dostupných filtrů. Ty se seskupují do kategorií, v horním řádku aplikace, podle jejich funkcí. V každé kategorii můžete mít samostatné filtry, nebo je založit do složek.


Složku nebo filtr otevřete jedním kliknutím. V každé složce naleznete tlačítko O úroveň výše, kterým se dostanete do předchozí části.


Filtr slouží, jak pro přehledné sledování stavu, tak pro provádění různých činností. Ty naleznete v levém sloupci. Činnosti jsou dvojího typu: filtrování a akce.


Jak už z názvu vypovídá filtrováním si zobrazíte pouze ty údaje, které Vás zajímají. Výběr filtru musíte potvrdit zeleným tlačítkem Zobrazit pod nimi. Zatímco akce, skrývající se pod modrými tlačítky, provedou aktivitu z popisu.


Dostali jste odpověď na svou otázku?