Štítky

Štítky Vám umožňují k jednotlivým případům v agendách přidávat klíčová slova. Podle nich je potom jednodušší jednotlivé případy vyhledávat.

Kateřina Albrechtová avatar
Autor: Kateřina Albrechtová
Aktualizováno před více než týdnem

Štítky naleznete na kartě konkrétního případu vpravo hned vedle názvu spisu. Štítky máte možnost vytvářet a upravovat podle sebe. Po prvotním otevření uvidíte, že některé štítky jsou přednastaveny v základu, ovšem i tyto si můžete upravit podle sebe.

Pozor: Úplně vlevo, ten větší, než ostatní se nachází stav spisu (Aktivní), nikoliv štítek.

Přidání štítků do přehledu

Do výběru se dostanete kliknutím na šedé kolečko s plusem uprostřed (+Nový štítek). Tato funkce je dostupná pouze uživatelům s přiděleným právem.

Po kliknutí se zobrazí okno s nabídkou štítků. Aktivní štítky, ty které uživatel vidí na kartě přehledu, jsou zvýrazněny barevně. Neaktivní jsou šedé.

Aktivace štítku je jednoduchá, stačí na něj pouze kliknout, ten se rozsvítí a potvrdíte kliknutím na Vybrat v okně vpravo dole.

Úprava a přidávání štítků

Pokud chcete štítky změnit nebo přidat nové, kliknete vlevo dole na Editovat štítky. Změny kategorií a jednotlivých štítků jsou plně v režii uživatele. V editačním režimu se změní menu následovně. U již existujících štítků se zobrazí šipka, která v menu má možnost upravit (změna názvu) nebo smazat daný štítek. To stejné platí i u kategorií.

Přidat nový štítek umožňuje tlačítko s plusem na konci řádku v kategorii.

Novou kategorii vytvoříte kliknutím na Vytvořit novou kategorii vlevo dole. Opět vyplníte název a zvolíte barvu daného štítku/kategorie.

Archivované tagy/štítky

Archivované štítky jsou takové, které byly vymazány, ale ještě se vyskytují ve spisech. Není je tedy možné již přiřadit ke spisům novým. V menu se přestanou zobrazovat, až poté, co se odebere tento štítek i u posledního spisu.

Štítky u subjektů

Štítky je možné nastavit i u subjektů ve Vašich případech. Tyto štítky nastavíte na Kartě subjektu, při jejich nastavování se postupuje stejným způsobem, který jsme si ukázali výše.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Dostali jste odpověď na svou otázku?