Co jsou nevykázané aktivity

Naučte se pracovat s pomocníkem pro vykazování. Nevykázané aktivity umožňují zjistit, jakou činnost advokát udělal, ale zapomněl vykázat.

Kateřina Albrechtová avatar
Autor: Kateřina Albrechtová
Aktualizováno před více než týdnem

Evolio dokáže s využitím umělé inteligence odhadnout, jaké činnosti a úkony by se měly vykázat. Uživateli stačí, aby aktivně v Evoliu pracoval. Důležité je, že tato funkce uživatele v průběhu práce nijak neobtěžuje. Advokátním kancelářím tak už neunikají peníze za vysoce odbornou práci.

Tyto aktivity naleznete v sekci Výkaz práce, kde se seřazují ve spodní části stránky.

Co vše může být nevykázaná aktivita?

Oblast toho, co uživatelé běžně vykazují, je široká, proto jsme pro Vás vybrali ty nejdůležitější aktivity:

  • Vytvoření nových dokumentů

  • Úprava dokumentů

  • Odeslání emailu

  • Vyřízení příchozího emailu

  • Odeslání datové zprávy

  • Vyřízení příchozí datové zprávy

  • Vytvoření nového úkonu

  • Úprava stávajícího úkonu

  • Splnění úkolu

Jak vypadá nevykázaná aktivita?

Nevykázaná aktivita je velmi podobná vykázané práci. Najdete u ní číslo a věc případu, ve kterém se aktivita/aktivity staly (na světlejším pozadí), a dále název a typ činnosti, kterou jste provedli (na pozadí tmavším). Vpravo je čas, kdy k aktivitě došlo. Pod ním je přibližný časový úsek, po který jste úpravu prováděli. Počítá se vždy od začátku práce na aktuální aktivitě až do započetí následující aktivity. Dokážete tak lépe vykázat délku práce, pokud ji vykazujete po delší době. Když je to poslední aktivita aktuálního den, započítají se vždy 2 hodiny.

Jak s nevykázanými aktivitami pracovat?

Proměnit nevykázanou aktivitu na výkaz práce jde lajknutím aktivity, kdy už jen zapíšete délku práce.

Pokud aktivitu vykázat nechcete a překáží Vám ve výkazu, ikona koše ji odstraní z přehledu.

Druhy aktivit můžete filtrovat. Hodí se, když některé typy aktivit nebudete chtít nikdy vykazovat, ale zároveň je pokaždé všechny odstraňovat přidává práci. V každém sloupci naleznete ikonu trychtýře, která skrývá menu se všemi typy nevykázaných aktivit. Vy už jen vyškrtnete nechtěné druhy.

Jako poslední můžete obnovit všechny nevykázané položky, to znamená, že se všechny nevykázané aktivity znovu objeví na svém původním místě, ať už byly předtím vykázané lajknutím nebo smazané.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Dostali jste odpověď na svou otázku?