Všechny sbírky
Subjekty
Pokročilá práce
Vlastní záložky u subjektu
Vlastní záložky u subjektu

Vytvořte si záložky u subjektu podle svých potřeb. Můžete si do nich navolit číselníky, datumy a časy, subjekty, nebo i expirační údaj.

Kateřina Albrechtová avatar
Autor: Kateřina Albrechtová
Aktualizováno před více než týdnem

Chybí-li Vám u subjektu místo pro dodatečné informace, můžete si v Evoliu vytvořit vlastní záložky podle svých potřeb. Fungují na stejném principu jako záložky u spisu. Evolio navíc neomezuje jejich počet na jeden případ.

Vytvoření záložek

Celému postupu tvorby záložek se věnuje článek Jak vytvořit vlastní záložky.

Další funkce záložek

V Evoilu si můžete do svých políček v záložkách navolit i číselníky, datumy a časy, subjekty, ale také dokumenty. Více informací najdete v článku Vlastní záložky ve spise.

Expirace údaje

Určité údaje chceme pravidelně kontrolovat, např. doručovací adresu u dlužníka. Proto je možné nastavit dobu expirace a Evolio poté bude na vypršenou expiraci uživatele upozorňovat. Při nejbližší příležitosti (tel. hovoru) by mělo dojít k ověření platnosti.

U každého údaje můžete nastavit za kolik dní se stane neplatným a musí dojít k jeho aktualizaci. Když u subjektu takový údaj je, má v panelu (i u případů) vedle svého jména oranžový zvoneček a stejně je označena záložka ve které se údaj nachází. K expiraci dochází na konci dne, takže údaj s expirací 13.2. bude označen až 14.2, protože vypršení platnosti nastává 13.2. v 23:59.

Na záložce je neaktuální údaj zvýrazněn oranžovým pruhem v políčku s hodnotou a ikona stopek také změní barvu na oranžovou.

Potvrzení platnosti

Po kontrole a případné aktualizaci hodnoty kliknete na ikonu stopek a potvrdíte, že je údaj aktuální. Tím začne znovu odpočítávání dnů do další expirace.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Dostali jste odpověď na svou otázku?