Všechny sbírky
Pošta (Podatelna)
Práce se zprávami
Odpovídejte na emaily s pomocí umělé inteligence
Odpovídejte na emaily s pomocí umělé inteligence

V Evoliu můžete nově využívat AI, která Vám usnadní psaní odpovědí na příchozí emaily.

Veronika Sosnová avatar
Autor: Veronika Sosnová
Aktualizováno před více než týdnem

Do budoucna plánujeme funkce tohoto rozšíření zlepšovat tak, aby byla umělá intelignece plnohodnotným pomocníkem při Vaší práci s Evoliem. Nyní se podíváme na to, jak můžete odpovědi v Evoliu úspěšně generovat.

Nejprve vyberte v Poště příchozí email, na který chcete odpovědět. AI asistentku najdete pod tlačítkem v okně odpovědi na daný email.

Po stisknutí tlačítka AI se otevře nové okno, kde už probíhá načítání. Je třeba počítat s tím, že generování může chvíli trvat (přibližně 10–⁠30 sekund).

Během této doby Chat GPT v podobě AI asistentky prozkoumá obsah emailu a navrhne několik relevantních odpovědí. Tyto návrhy odpovědí nejsou jen generické fráze, ale jsou skutečně přizpůsobeny obsahu vašeho příchozího e-mailu, což vám ušetří čas a úsilí při formulování odpovědi.

Návrhy se zobrazí v několika podélných tlačítkách s typem odpovědi podle vyznění. Najetím myší na jednotlivá tlačítka si můžete prohlédnout náhled odpovědi.

Pokud Vám žádná z nabízených možností nevyhovuje, využijte nabídky Ostatní odpovědi.

Najdete zde možnost Posunu termínu a Odmítavé odpovědi.

Po kliknutí na jednu z nabízených možností začne AI asistentka opět pracovat na nových návrzích. Výhodou je, že po načtení nových návrhů zde zůstanou i ty předešlé, a Vy můžete tak vybírat z větší nabídky odpovědí.

Po zvolení nejvodnější odpovědi potvrďte Váš výběr oranžovým tlačítkem Použít. Pak už stačí jen doladit detaily jako formátování textu.

Nemusíte se obávat o ochranu svých dat, zveřejnili jsme pro Vás článek o tom, jak GPT-4 nakládá s Vašimi daty. Navíc vždy máte možnost tuto integraci v nastavení vypnout.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Dostali jste odpověď na svou otázku?