Všechny sbírky
Pokročilá práce, tipy a triky
Jak si přizpůsobit Evolio
Nastavení vzhledu a obsahu případů podle potřeby
Nastavení vzhledu a obsahu případů podle potřeby

Nastavení zobrazení a oprávnění k zobrazení záložek v případech.

Veronika Sosnová avatar
Autor: Veronika Sosnová
Aktualizováno před více než týdnem

Pokud chcete obsah spisu upravovat, musíte nejprve najet do Nastavení –> Zobrazit další nastavení –> Nastavení pro zkušené –> Záložky. Po rozkliknutí uvidíte tři oddíly záložek, prvním jsou Standartní záložky, kde jsou zobrazeny záložky vytvořené Evoliem. Poté přichází Vlastní záložky, které jste si sami vytvořili a Panely, kterým je například subjekt ve spise a zobrazují se níže na kartě Přehledu spisu.

Nastavení viditelnosti obsahu

Po kliknutí na konkrétní řádek zobrazíte tabulku Nastavení záložky. V první řadě můžete záložce upravit Název. Pomocí zaškrtávání čtverečků vlevo vybíráte, ve kterých agendách chcete, aby se záložka zobrazovala a jakým způsobem. V případě, že zvolíte Výchozí pro všechny druhy bude záložka vždy automaticky viditelná. U Výchozí pro vybrané druhy zvolíte, u kterých druhů případů bude automaticky viditelná. Poslední možností je Volitelně zobrazitelné, kdy záložka bude skrytá, ale je možné ji zobrazit ručně.

Pozor: Záložky můžete v případu libovolně skrývat a zobrazovat pomocí malého + vpravo od záložek a to pouze, pokud je daná agenda zaškrtnutá v části Zobrazit v agendách v kartě Nastavení záložky.

Pokud zvolíte Výchozí pro vybrané druhy, přidejte je tlačítkem Vybrat.

Nastavení oprávnění uživatelů pro zobrazení

Ve spodní části tabulky nastavujete, zda mají právo pro zobrazení záložek ve spise Všichni, či jen některé uživatelské role.

I přes nastavení oprávnění platí, že záložku je možné v případu zobrazit pouze, pokud je zaškrtnutá v Nastavení záložky.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Dostali jste odpověď na svou otázku?