Všechny sbírky
Automatizace
Jak pomáhá modul Automatizace
Jak pomáhá modul Automatizace
Kateřina Albrechtová avatar
Autor: Kateřina Albrechtová
Aktualizováno před více než týdnem

Modul automatizace byl navržen pro zjednodušení práce uživatelů. Umíme automatizovat téměř jakýkoliv administrativní proces v běžné firmě. Zaměřujeme se však především na interní a externí notifikace.

Automatizace se skládá ze scénářů, které si můžete navrhnout nebo si vybrat některé z již využívaných. Samozřejmě jsme připraveni Vám navrhnout individuální řešení přesně dle Vašich potřeb.

Celá automatizace se zakládá na událostech a akcích. Pro představu jako spouštěč může být přidání štítku na případ, změna stavu či nově příchozí datová zpráva. Pokud se tato akce provede, můžeme pro Vás automaticky vytvořit úkol či poslat notifikaci. Můžete tak mít přehled o tom, jak se případy mění, a nebo vytvořené úkoly s dalšími postupy.

Typické příklady automatizací.

Upozornění na nesplněný úkol
Tato automatizace hlídá nový nebo změněný úkol a pokud není splněný za 2 dny, zašle uživateli emailové upozornění.

Upozornění na fakturu/splátku po splatnosti
Jeden z našich klasických scénářů je upozornění na fakturu po splatnosti. Přes štítek si můžete vybrat pouze spisy, které chcete upozorňovat. My pak zkontrolujeme kontaktní údaje a informace o faktuře a odešleme SMS/Email s využitím tiskových parametrů. Pokud by údaje nebyly k dispozici, vytvoříme Vám úkol aby jste je doplnili. V automatizaci jde vidět, že se rozesílají různá upozornění podle toho, kolik faktur/splátek je nezaplaceno. Texty upozornění si můžete napsat sami, nebo využít naše šablony.

Další automatizace v advokacii

Co se týče advokátní agendy, tak vám můžeme zasílat úkoly, při změně stavu případu nebo například vytvářet struktury složek v dokumentech, při zakládání spisu apod.

Dostali jste odpověď na svou otázku?