Všechny sbírky
Často kladené otázky
Datovky, emaily, pošta
Co Vás nejvíce zajímá ohledně hybridní pošty
Co Vás nejvíce zajímá ohledně hybridní pošty

Nejčastější dotazy týkající se hybridní pošty

Veronika Sosnová avatar
Autor: Veronika Sosnová
Aktualizováno před více než týdnem

Co to je hybridní pošta?

Hybridní pošta je jedna ze služeb České pošty, která používá kombinaci mezi elektronickou a klasickou papírovou korespondencí. Vy tak nemusíte už docházet na poštu, ale skrze Evolio pár kliknutími odeslat svou korespondenci elektronicky.

Jak si zřídím hybridní poštu?

V případě, že si chcete zřídit hybridní poštu, připravili jsme si pro Vás podrobný návod. Pokud se nechcete o nic starat, vše za Vás rádi zařídíme.

Jaké jsou výhody hybridní pošty?

Díky této služby, už nemusíte nic tisknout ani docházet na poštu. O vše se postará Evolio za Vás. Vy tak můžete zaslat své dopisy elegantně a efektivně z pohodlí kanceláře či domova.

Kolik tato služba stojí?

Za tuto službu si fakturujeme velkoobchodní cenu, která je dohodnuta s Českou poštou. Účtujeme si tak poplatek - navýšení o 10%. V této ceně máte komplexní službu zahrnující řadu úkonů v průběhu životního cyklu zásilky (získání referenčního čísla či stažení podacího lístku).

Jak a kdo může odesílat dopisy?

Jak odeslat dopis pomocí služby hybridní dopis jsme pro Vás již napsali a dokonce pro Vás připravili i animace, které Vám pomohou se zorientovat. V případě určení vlastníka poštovního účtu, se můžete řídit tímto návodem a určíte si tak sami, kdo bude správcem hybridní pošty.

Pro více informací se podívejte na záznam z webináře na téma hybridní pošta:

Dostali jste odpověď na svou otázku?