Začínáme: Subjekty

Subjekty jsou jedním ze základních pilířů Evolia. V tomto článku si probereme jejich založení, základní funkce a práci s nimi.

Kateřina Albrechtová avatar
Autor: Kateřina Albrechtová
Aktualizováno před více než týdnem

Přidat subjekt můžete nejrychleji pomocí horní lišty, která je přístupná ze všech míst Evolia pod tlačítkem +Nový. Evolio nabízí možnost založit tři typy subjektů a to: fyzická osoba, fyzická podnikatelská osoba a právnická osoba.

Následně se zobrazí formulář, který obsahuje základní údaje o subjektu. Tyto údaje se vypisují ručně, popřípadě se dají nalézt přes systém ARES.

Po uložení se subjektu založí jeho karta, na kterou se následně přesunete. V ní jsou vidět kontaktní údaje uvedené při založení, např. tel. číslo. Pokud se chcete dozvědět, jak lze se subjektem pracovat více a využít všechny možnosti, které vidíte na obrázku níže, je Vám k dispozici článek Karta subjektu.

Jakmile začnete se subjekty pracovat, začnou se v této kartě objevovat případy, ve kterých bude figurovat a úkoly s nimi spojené. Taktéž se bude aktualizovat časová osa se změnami.

Zpět k založeným subjektům se jednoduše dostanete přes sekci v hlavním menu nalevo, kde naleznete poslední otevřené subjekty, se kterými jste pracovali naposled.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Dostali jste odpověď na svou otázku?