Nastavení šablony Přihlášky do insolvence
Veronika Sosnová avatar
Autor: Veronika Sosnová
Aktualizováno před více než týdnem

Prvním krokem k úspěšnému generování přihlášky do insolvence je vytvoření její šablony. Pokud již šablonu nastavenou máte, podívejte se, jak přihlášku generovat ve spise.

Vytvoření šablony přihlášky do Insolvence vyžaduje určitou dovednost a proto jsou první šablony pro zákazníka obvykle vytvářeny ve spolupráci s konzultanty Evolia. Posléze si zákazníci vytvářejí šablony nebo jejich modifikace svépomocí.

Pro vytvoření šablony Přihlášky do insolvence se přesuňte do Nastavení→Integrace→ISIR - Přihláška do insolvence. Zde přidáte novou šablonu. Šablon můžete můžete mít několik, pro každý vzor jinou.

Základní údaje šablony

V prvním kroku doplníte Základní údaje šablony jako je Název, Zástupce pro podpis, Město, Email pro potvrzení nebo Certifikát. Po zvolení Zástupce pro podpis uvidíte také kolonku Druh zástupce.

Šablona pohledávky

V šabloně pohledávky můžete zadat informace týkající se Pohledávky jako je její Typ, Důvod vzniku, Další okolnosti, zaškrtnou můžete také její druh.

Opakovaně přikládané dokumenty

Do poslední záložky Stálé přílohy vložíte dokumenty, které se budou vždy přikládat ke každé vygenerované Přihlášce do insolvence podle této šablony.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Dostali jste odpověď na svou otázku?